..

Ce vei face la urmă

Referinţe: Ieremia 5.31

(…) Dar ce veţi face la urmă?

   ”Cum să te iert?” este întrebarea pusă de Dumnezeu în versetul 7, după ce păcatul poporului Său a ajuns la un punct maxim. Acest lucru ne duce cu gândul la judecata de sfârșit, atunci când viața fiecăruia va fi analizată în cel mai mic detaliu de către Creator:
– Evrei 9.27: ”(…) oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata.”
– Amos 4.12: ”De aceea,(…) pregăteşte-te să întâlneşti pe Dumnezeul tău!”
Care este mesajul Domnului pentru viața ta? Ce vei face la urmă?
Avertismentele nu sunt întotdeauna plăcute. Sunetele de alarmă pe care le scot sirenele autovehiculelor speciale ne atenționează, ne fac să fim vigilenți. Avertismentele trimise de Dumnezeu au scopul de a ajuta vieții noastre, cu scopul de a ne îndrepta.
Dacă te-ar chema azi Dumnezeu să te înfățișezi înaintea Lui – acest lucru se poate întâmpla chiar acum – cum te-ai prezenta în fața Sa? Ce ai avea de spus? Avertizările Lui pot lua multiple forme: boală, accident, predică – toate acestea pot fi alese de Dumnezeu pentru a te trezi la realitate.
Singura șansă de a fi salvați de mânia viitoare este să-L avem pe Domnul Isus Cristos ca Salvator în viața noastră. Nu-L putem cunoaște pe Dumnezeu decât dintr-o singură sursă credibilă: Biblia, Sfânta Scriptură.
CE VEI FACE LA URMĂ?

(Sintezã a mesajului expus de pastorul Gigi Dobrin, duminică, 22 iulie 2012)

Pentru mesajul complet, în format audio-mp3, vã invitãm sã accesaţi meniul RESURSE – ASCULTÃ MESAJE sau

Ascultaţi mesajul aici

Postează un comentariu