..

Actualizare Comunicat Referitor la Întâlnirile Bisericii Baptiste Betel Mediaș

Ca urmare a măsurilor de prevenire a virusului COVID-19.

Actualizat în 18 martie 2020

Preaiubiți credincioși și prieteni ai Bisericii Baptiste Betel din Mediaș,

Har și pace de la Dumnezeu, Tatăl nostru și salutări pline de dragoste din partea fraților din conducerea bisericii noastre.

Având în vedere evoluția virusului COVID-19 din ultima perioadă, și în lumina comunicărilor oficiale ale Comitetului Național pentru Situații de Urgență, ne vedem nevoiți să suspendăm temporar toate activitățile cu public din cadrul Bisericii Baptiste Betel. Ca și conducere a bisericii suntem preocupați atât de sănătatea fizică cât și de sănătatea spirituală a fiecăruia dintre dumneavoastră.

Deși în perioada aceasta nu vom mai avea posibilitatea de a ne întâlni fizic în clădirea bisericii, vă încurajăm să rămâneți conectați la canalele online ale bisericii noastre:

betel-medias.ro
facebook.com/bisericabetelmedias

Vom posta periodic mesaje de încurajare și vom transmite diferite comunicări în funcție de noutățile care vor mai apărea în perioada următoare.

Vă încurajăm în timpul aceasta să continuați studierea Scripturii, să practicați rugăciunea și închinarea în familiile dumneavoastră, și să respectați toate recomandările oficiale ale autorităților. Ne încredem că Dumnezeul nostru este în controlul tuturor lucrurilor, că El poate schimba răul în bine și poate să păzească tot ceea ce i-am încredințat.

Nu vă îngrijorați de nimic, ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus – Filipeni 4:6-7

Dumnezeu să vă binecuvinteze!
Conducerea Bisericii Baptiste Betel Mediaș

Postează un comentariu