..

Comunicat Cina Domnului

Dragi credincioși,

având în vedere contextul delicat al pandemiei în care ne aflăm, în care suntem limitați să ne mai întâlnim și să ne închinăm împreună din rațiuni de prevenție medicală, vă anunțăm că vom suspenda apropierea noastră de Cina Domnului. În acest moment actul Cinei Domnului nu poate fi ținut în condiții obișnuite.

Masa Domnului este un eveniment important și o ocazie deosebită în care Biserica Locală trebuie să vină împreună pentru amintirea jertfei Domnului nostru Isus Hristos, pentru mărturie, pentru părtășie și pentru sărbătorirea cu Isus Hristos cel înviat.

NU dorim să diluăm sau să diminuăm în nici un fel importanța și semnificația acestui act, de aceea vă încurajăm să folosiți timpul acesta în care nu ne vom apropia de Masa Domnului ca pe un timp de cercetare, de smerire înaintea Dumnezeu, de verificare personală, și de rugăciune- încercând prin mijlocirea noastră să contribuim și noi la vindecarea națiunii.

Așteptăm vremea în care să ne putem reîntâlni și în care, cu bucurie și cu inimă curată să ne putem apropia de Masa Domnului. Până atunci Dumnezeu să vă binecuvinteze și să vă protejeze!

Conducerea Bisericii Baptiste „Betel” Mediaș

Postează un comentariu