..

Împliniţi Cuvântul !


Referinţe: Iacov 1.22-25

22  Fiţi împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înşelându-vă singuri.
23  Căci dacă ascultă cineva Cuvântul şi nu-l împlineşte cu fapta, seamănă cu un om, care îşi priveşte faţa firească într-o oglindă;
24  şi, după ce s-a privit, pleacă şi uită îndată cum era.
25  Dar cine îşi va adânci privirile în legea desăvârşită, care este legea slobozeniei şi va stărui în ea, nu ca un ascultător uituc, ci ca un împlinitor cu fapta, va fi fericit în lucrarea lui.

   Unde ne-am fi aflat noi fără Isus? Care ar fi fost sensul vieţii noastre?
   Ghidul vieţii noastre actuale îl constituie Cuvântul lui Dumnezeu. Trebuie să facem ceea ce ne spune el. Cum folosim acest Cuvânt? Ce facem cu el?
   Dumnezeu ne-a născut din nou şi ne-a schimbat viaţa pentru a se putea folosi de noi în sensul ducerii la îndeplinre a planului Său.
   Fiecare dintre noi ştim ce înfăţişare avem. Pentru aceasta este suficient să ne privim faţa într-o oglindă. Rugăciunea noastră trebuie să fie aceea ca, uitându-ne în oglindă, să vedem chipul lui Cristos.
   Este minunat că Isus va reveni, va fi trist însă ca la revenirea Sa să nu-L întâmpine cât mai mulţi oameni. Vestea Bună nu este un secret, ci este un mesaj de transmis cât mai multor oameni.
   Cuvântul lui Dumnezeu nu este doar pentru ascultare, ci este pentru a fi pus în aplicare.
   Promisiunea lui Dumnezeu pentru cel care împlineşte Cuvântul Domnului în viaţa sa este fericirea, chiar în munca de propovăduire a mesajului lui Dumnezeu.
   Astăzi este ziua mântuirii! Ziua de mâine nu ne aparţine, de aceea trebuie să împărtăşim şi altora vestea mântuirii şi să ne trăim viaţa în aşa fel încât oamenii să-L vadă pe Dumnezeu revelat în ea.

(Sintezã a mesajului expus de fr. Collin Powell, duminicã, 23 mai 2010)

Pentru mesajul complet, în format audio-mp3, vã invitãm sã accesaţi meniul RESURSE – ASCULTÃ MESAJE sau

Ascultaţi mesajul aici

Postează un comentariu