..

Întâlnire cu copiii – de ziua lor

„Lăsaţi copilaşii să vină la Mine, şi nu-i opriţi, căci Împărăţia cerurilor este a celor ca ei.” Evanghelia după Matei 19.14

Da, Împărăţia lui Dumnezeu este şi a copiilor. De aceea, sâmbătă, 30 mai 2009, a avut loc o întâlnire specială a copiiilor din biserica locală şi copiii din localităţile învecinate: Axente-Sever, Agârbiciu, Şeica Mare, Târnăvioara, Şeica Mică, Alma Vii, Lunca, Lodroman. Au participat, deasemenea, şi copii din grupurile Vestea Bună, astfel încât s-au adunat 130 de copii la Centrul Nădejdea din Mediaş.
Programul a început la orele 12.00, pe parcursul a patru ore şi jumătate au fost interpretate cântece, s-a ţinut o lecţiune biblică, învăţătoarele de Şcoală Duminicală au prezentat o scenetă. Atractivitatea programului a fost sporită printr-o serie de jocuri şi… o mică gustărică.
Scopul întâlnirii a fost acela de a încuraja copiii să vină în contact cu Mesajul lui Dumnezeu, având astfel posibilitatea de a-L cunoaşte şi de a accepta lucrarea de mântuire înfăptuită de Domnul Isus.

 

 

Postează un comentariu