..

Întâlnire familii

Sâmbătă, 17 aprilie 2010, a avut loc o întâlnire a familiilor creştine din cultele neoprotestante din Mediaş. Au fost invitate familii care nu aparţin acestor culte, dar care doresc să cunoască mai bine ce înseamnă trăirea unei vieţi plăcute înaintea lui Dumnezeu şi aplicarea principiilor Lui în familia modernă. Întâlnirea a avut loc sub forma unei cine la restaurantul Binder Bubi. Aşa după cum trupul are nevoie de hrana zilnică, tot astfel şi sufletul trebuie hrănit, iar prelegerea care a urmat s-a dorit a fi modalitatea de hrănire spirituală de care fiecare dintre noi are nevoie.
Sub genericul „Este viaţa de acum mai mult decât trăim?” a fost abordată experienţa minunată pe care au trăit-o oamenii în prezenţa Domnului Isus la nunta din Cana Galileii. Pastorul Timotei Rusu a evidenţiat modalităţile corecte de relaţionare ale omului cu Dumnezeu şi a scos în evidenţă faptul că principiul pe baza căruia poate rezista familia în zilele noastre este: FĂ-L FERICIT PE PARTENERUL TĂU DE VIAŢĂ ŞI PRIN ACEASTA VEI AVEA ŞI TU PARTE DE ÎMPLINIRE !
Familiile care vor solicita în mod sincer sprijinul şi ajutorul lui Dumnezeu vor ajunge să aibă parte de comorile nesfârşite ale dragostei Sale.

Postează un comentariu