..

Vizită Norbert Lieth

norbert   În data de 10 februarie 2013, Norbert Lieth, fondatorul misiunii „Strigătul de la Miezul Nopții”, va susține un mesaj în cadrul programului de seară, ce se va desfășura începând cu orele 17.00.

   Norbert Lieth, s-a născut în 1955 în Germania, implicându-se, împreună cu soţia la scurt timp după întoarcerea sa la Domnul, în lucrarea misiunii „Strigătul de la Miezul Nopţii”. După absolvirea Şcolii Biblice din Montevideo (Uruguay), tinerii căsătoriţi au acumulat multe experienţe în diferite locuri de misiune din America de Sud.

   În urmă cu câţiva ani ei au urmat chemarea lui Dumnezeu de a lucra în Europa. În prezent Norbert Lieth este membru în conducerea misiunii „Strigătul de la Miezul Nopţii” din Pfaffikon (Elveţia). Cea mai importantă lucrare a sa este propovăduirea Evangheliei. Prin harul lui Dumnezeu el a fost o binecuvântare pentru foarte mulţi oameni din majoritatea ţărilor europene. Esenţa propovăduirii sale este Cuvântul profetic al lui Dumnezeu, din care străluceşte revenirea în curând a Domnului nostru.

Norbert1

Postează un comentariu